Tegenwoordig verschuift alles naar LinkedIn omwille van zijn exposure. Op LinkedIn zitten is een geweldige manier om met bekende en onbekende mensen in contact te komen en je connectiviteit uit te breiden. Nu weet je niet wat een echt nuttig persoon is en wie er op LinkedIn zit zonder enig doel. Er komen ook storende mensen bij je binnen, terwijl je uitnodigingen van onbekenden accepteert. Als je merkt dat ze overlast veroorzaken, moet je ze blokkeren. Als je niet weet hoe je iemand moet blokkeren op LinkedIn, dan ben je hier aan het juiste adres.

how to block someone on LinkedIn

Source: https://cdn.pixabay.com/photo/2021/03/13/16/56/laptop-6092237_960_720.jpg

Blokkeren is een goede optie voor iedereen bij wie je je niet op je gemak voelt. Wanneer je een persoon op LinkedIn blokkeert, vergeet dan niet dat de geblokkeerde persoon niet langer met jou kan connecteren op LinkedIn. Ook zou je niet in staat zijn om een bericht naar de persoon te sturen, noch kan de persoon dat. Bovendien kun je elkaars berichten en updates op LinkedIn niet bekijken.

Als je je afvraagt hoeveel mensen je kan blokkeren op LinkedIn, wel, het platform laat gebruikers toe om tot 1.000 mensen te blokkeren.

Er is één ding dat je moet weten. Als je eerder een LinkedIn recruiter account gedeeld hebt met de persoon die je geblokkeerd hebt, dan zou de andere persoon daarvan op de hoogte gebracht worden. Dat is alles. Nu we de basis hebben besproken, gaan we over naar de stappen om iemand op LinkedIn te blokkeren.

Stappen om iemand op LinkedIn te blokkeren

Als iemand je constant stoort op LinkedIn en je weet niet hoe je moet blokkeren, maak je dan geen zorgen. Blokkeren op LinkedIn is niet moeilijk. Slechts een paar stappen en je zou klaar zijn. Het beste deel is dat de andere persoon niet zou weten dat je hem/haar hebt geblokkeerd! Is dat niet prachtig? Laten we eens kijken hoe je iemand blokkeert op LinkedIn:

  • Ga eerst naar de LinkedIn applicatie.
  • Open nu het profiel van de persoon die je wilt blokkeren.
  • Nu, klik op meer. Als je niet weet waar nog meer is, wordt dat onder hun profielfoto verwacht.
  • Er zal een pop-down menu zijn. Van daaruit, klik op wat je wilt doen.
  • Klik nu op blokkeren/rapporteren.
  • Vervolgens verschijnt er een bevestigingsvenster op het scherm. Raak blok.

Wat gebeurt er wanneer je iemand blokkeert op LinkedIn?

Wanneer je iemand blokkeert op LinkedIn, onthoud dan de volgende dingen:

  • De andere persoon wordt niet ingelicht.
  • Als u eerder met die persoon verbonden was, zal de verbinding worden verwijderd.
  • Als je iemand blokkeert,
  • Je zou elkaars profielen kunnen bezoeken.
  • Je kunt elkaars updates niet controleren
  • Niemand kan elkaar berichten sturen.
  • De persoon zal verwijderd worden uit uw lijst van volgers.
  • LinkedIn zal je profiel niet langer aanbevelen aan de mensen van de andere persoon die je misschien kent.

Wat wordt er niet geblokkeerd wanneer je iemand blokkeert op LinkedIn?

Nu, verrassend genoeg, worden veel dingen niet geblokkeerd, zelfs als je iemand van je profiel blokkeert. Je moet onthouden dat LinkedIn zowel privé als openbare informatie over elke gebruiker heeft. Dit beïnvloedt wat en wat niet de geblokkeerde persoon zal zien en openen. Laten we de lijst doornemen van dingen waarop blokkering niet van toepassing is.

  • Alle openbare informatie die u hebt geplaatst, zal zichtbaar zijn voor de geblokkeerde persoon
  • Inhoud die u in openbare groepen en discussies hebt geplaatst.
  • Reacties geplaatst op berichten van influencers.
  • Soms kunnen andere mensen inhoud delen die is geplaatst door de persoon die u hebt geblokkeerd. In die tijd zullen de berichten van de geblokkeerde persoon op je profiel te zien zijn. U kunt updates verbergen van de persoon die de inhoud van de geblokkeerde persoon heeft gedeeld.

how to block someone on LinkedIn

Source: https://cdn.pixabay.com/photo/2020/07/07/11/26/linkedin-5380185_960_720.png

Hoe iemand deblokkeren op LinkedIn

Stel, je had eerder iemand geblokkeerd op LinkedIn, en nu ben je bereid om hem te deblokkeren. Hoe zou je dat doen? Volg de volgende stappen om iemand op LinkedIn te deblokkeren.

  • Klik op je profiel.
  • Ga naar instellingen en privacy.
  • Klik nu op blokkeren en verbergen.
  • Wanneer u op het blok klikt, komt er een lijst met opties op het scherm. Klik op veranderen.
  • Nu verschijnt de blokkadelijst op het scherm. Klik op de naam van het profiel dat u wilt deblokkeren.

Dat is alles over hoe je iemand blokkeert op LinkedIn. Wij zijn er zeker van dat de hierboven gegeven informatie u zal helpen. Volg ze en je bent goed om te gaan. U moet er echter rekening mee houden dat u na deblokkering of deblokkering 48 uur moet wachten om opnieuw te blokkeren of deblokkeren.