TikTok wint enorm aan populariteit omdat het iedereen in staat stelt zijn creativiteit te uiten. Meer dan 500 miljoen gebruikers maken gebruik van TikTok. Net zoals er volgers zijn, krijg je ook haters op dit social media platform. Daarom is het belangrijk om je te ontdoen van dergelijke overlast, zodat je ervaring op TikTok niet wordt belemmerd. Het goede nieuws is dat TikTok een blokkeringsoptie biedt aan al haar gebruikers. Als je iemand op TikTok eerder had geblokkeerd en je weet niet hoe je mensen op TikTok kunt deblokkeren, dan hebben wij je gedekt.

Waarom moeten mensen soms anderen blokkeren?

De blokkeringsoptie is zeer nuttig en functioneel op TikTok. Het voorkomt dat een persoon contact opneemt met een andere persoon op TikTok. Met deze functie kun je dus trollers blokkeren en voorkomen dat ze je nog langer misbruiken of trollen. Als mensen onnodig commentaar geven op je bericht, blokkeer hen dan ook. TikTok biedt ook de mogelijkheid om mensen te blokkeren zodat ze je berichten niet kunnen zien. Als je voor deze optie kiest, blijven ze in je profiel, maar kunnen ze je berichten niet zien.

how to unblock someone on TikTok

Bron: https://images.pexels.com/photos/7481978/pexels-photo-7481978.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=650&w=940

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op TikTok?

Wanneer je iemand blokkeert op TikTok, krijg je direct een bevestiging. De geblokkeerde persoon zal niet langer toegang hebben tot uw profiel vanaf zijn account. Zodra je een profiel blokkeert, gaat het direct naar de blokkeerlijst.

Wanneer de geblokkeerde persoon naar uw profiel zoekt, zou hij/zij niet in staat zijn om het te openen. Kunnen ze je berichten of verhalen niet zien? Dit is hoe de blokkeerfunctie werkt op TikTok.

Hoe blokkeer je iemand op TikTok?

Als je geïrriteerd bent door iemand op TikTok, kun je overwegen om die persoon te blokkeren. Om iemand op TikTok te blokkeren, volg je de onderstaande stappen:

  • Open de toepassing.
  • Ga naar het ontdek gedeelte.
  • Typ nu de naam van het profiel dat je wilt blokkeren op TikTok.
  • Open nu het profiel van de betrokkene.
  • In de rechterbovenhoek van de rekening, ziet u drie stippen. Klik op ze. U krijgt een blok optie.
  • Klik erop en er verschijnt een bevestigingsbericht op het scherm.
  • Klik op ok. Dat is alles.

Het profiel wordt geblokkeerd van je account.

Als je nu plotseling zin hebt om die persoon van je account te deblokkeren, maar niet weet hoe je iemand kunt deblokkeren op TikTok, doorloop dan de hieronder gegeven stappen. Het deblokkeren van mensen op Instagram is eenvoudig en duurt slechts twee minuten.

Hoe deblokkeer je iemand op TikTok?

Om iemand te deblokkeren moet men de stappen volgen die hieronder zijn gegeven:-

  1. Start de app en ga naar je profiel door op je profielicoon te klikken, rechtsonder in het scherm.
  2. Zie je drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm? Klik op ze. Als u klikt, verschijnt er een uitklapmenu.
  3. Tik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek om uw app- en accountinstellingen te openen.
  4. Klik op privacy en account instellingen.
  5. Scroll nu naar beneden in de lijst met beschikbare opties en klik op geblokkeerde accounts.
  6. Als u op die optie klikt, verschijnt er een lijst met geblokkeerde accounts op het scherm.
  7. Klik op de naam van de profielen die u wilt deblokkeren.
  8. Vervolgens verschijnt er een bevestigingsbericht op het scherm met de vraag of u die persoon wilt deblokkeren.
  9. Klik op ja. Dat is alles. Het profiel wordt gedeblokkeerd.

how to unblock someone on TikTok

Source: https://images.unsplash.com/photo-1594905574370-83909403d3fb?ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&ixlib=rb-1.2.1&auto=format&fit=crop&w=880&q=80

Zodra het profiel gedeblokkeerd is, kan de persoon gemakkelijk toegang krijgen tot uw profiel op TikTok. En dat niet alleen, ze kunnen ook je berichten bekijken, er commentaar op geven en je video’s delen. Dus, nu je de stappen kent om iemand te deblokkeren op TikTok, hoef je je de volgende keer geen zorgen te maken als je iemand moet deblokkeren. Het is makkelijk. Als je echter merkt dat dezelfde persoon opnieuw een lastpost is op TikTok, kun je het betreffende profiel onmiddellijk blokkeren.

Wij hopen dat wij u goed door de stappen hebben kunnen leiden. Trolling is overal. Als je geen last wilt hebben van trollers, blokkeer ze dan gewoon. Volg de eenvoudige stappen hierboven vermeld en uw werk zou worden gedaan.